Din varukorg
Close Alternative Icon
- Frakt 45 kr - Fraktfritt vid köp över 1000 kr inom Sverige - Frakt 45 kr - Fraktfritt vid köp över 1000 kr inom Sverige

En illustratörs dagbok

På temat Biss och Kajs

På temat Biss och Kajs

Ni som har hund vet hur det känns ibland om vintern, när man är trött och frusen men måste gå ut tidigt om morgonen ändå. Det har hänt (särskilt när de var valpar) att jag har gått ut med pyjamasbyxorna på (ja sådana farfarsbyxor med rutor och ränder, men ändå). Men jag resonerar så att byxorna knappt syns under min fantastiska, fluffiga, varma kappa. Förra vintern, när jag glatt visade upp den nyinköpta kappan för mina barn, skrek de av skratt och sa i kör att jag såg ut som Biss och Kajs. Har ni sett det programmet på Barnkanalen? Går det ens längre? Ja men ni kanske förstår av namnet vad det handlar om. Det spelar ingen roll. Det är den bästa kappan.

Continue reading

Summerlight, målningen som blev en storsäljande poster

Summerlight, målningen som blev en storsäljande poster

En sommarkväll i fjällvärlden. Mjukt ljus, inga mygg. Fötterna ömmar efter en lång dagstur på fjället. Tiden står stilla när man vill det. Bara stanna, titta, andas och känn efter. Det blå på himlen är så blått. Träden och sluttningarna är grönare än grönast. Det händer något med mig när jag är här. När jag inte är där längtar jag. När jag är där så undrar jag varför det var så länge sedan sist.

Det finns ingen plats jag någonsin varit på som ger mig så mycket inspiration som Funäsfjällen, Bruksvallarna och Ramundberget.  

En kväll i fjällen inspirerade till poster.

Just nu är postern Summerlight en av de mest säljande i min webbutik. Jag undrar om ni som gillar den känner precis som jag. Om ni också har sommarminnen som känns i hela kroppen. Om det är något härligt som slår an i er när ni tittar på motivet? Jag hoppas det. För då har jag ju lyckats.

Nu kan man beställa poster Summerlight i ett jättestort format, 140x100 cm. Tänk, det skulle vara fint. Kika här >>>

 Summerlight poster

Rallarroser i Tänndalen.

Kariknallarna en sommar
Continue reading

Jag flyttar min studio

Nu börjar det närma sig. Jag flyttar min studio in till Sundsvall. Jag har ju i alla år haft min studio i mitt hem, vilket har varit jättebra. Men nu är det dags att flytta och växa lite. Det känns pirrigt, annorlunda och jättekul! Den stora skillnaden i den nya lokalen är att jag kommer att kunna ha ett showroom, där jag kan ha öppet och ta emot kunder som vill köpa posters, textil, brickor och originalkonst. Jag kommer dessutom att fortsätta med mina workshops som jag hade för några år sedan.

Jag kommer att ha en invigning för er som är intresserade av att kika in till mitt nya showroom. Följande tider gäller:

Måndag 16 november kl.10-12 och 16-19
Torsdag 19 november kl.10-12 och 16-19

Dessutom, kommer det finnas möjlighet att köpa tjusiga inredningsprylar av min min granne, Grön form. Man måste vara helt frisk om man kommer, det finns handsprit och vi hjälps åt att hålla avstånd. 

Adress: Kolvägen 10, Sundsvall, samma hus som Eurokakel

eurokakel, jenny wallmark,
Continue reading

Hösteld

This is me painting with ink. This is an original painting that can be bought in the webshop.

Continue reading