- Frakt 45 kr - Fraktfritt vid köp över 1000 kr inom Sverige - Frakt 45 kr - Fraktfritt vid köp över 1000 kr inom Sverige

En illustratörs dagbok

Jag har en utmaning

Jag har en utmaning

Jag har ett tag funderat på vad jag skulle kunna hitta på för typ av utmaning under 2022 som kan leda till att jag blir en bättre illustratör och konstnär. Jag kom fram till att det måste vara roligt, lustfyllt men också lite krävande och svårt. Så jag bestämde mig för att använda min skissbok och försöka fylla 365 sidor under 2022. En bild för varje dag. Tanken är att jag ska använda olika tekniker och olika motiv. Skissboken jag använder har tjocka sidor så den passar bra till alla typer av färger, vatten och lim. Se nedan några exempel på vad jag hunnit med i januari.

jenny wallmark skissbok

Det blå mönstret ovan målade jag med gouachefärg. Det är en heltäckande vattenlöslig färg som jag inte använt så mycket tidigare. Den kommer jag använda flera gånger. Det gröna mönstret nedan har jag målat med flytande acrylic ink, tusch alltså. De vita detaljerna målade jag med gouache.

Vill du se mer ur min skissbok framåt, följ mig på Instagram här: @Jennywallmark

jenny wallmark skissbok
Fortsätt läsa

Summerlight, målningen som blev en storsäljande poster

Summerlight, målningen som blev en storsäljande poster

En sommarkväll i fjällvärlden. Mjukt ljus, inga mygg. Fötterna ömmar efter en lång dagstur på fjället. Tiden står stilla när man vill det. Bara stanna, titta, andas och känn efter. Det blå på himlen är så blått. Träden och sluttningarna är grönare än grönast. Det händer något med mig när jag är här. När jag inte är där längtar jag. När jag är där så undrar jag varför det var så länge sedan sist.

Det finns ingen plats jag någonsin varit på som ger mig så mycket inspiration som Funäsfjällen, Bruksvallarna och Ramundberget.  

En kväll i fjällen inspirerade till poster.

Just nu är postern Summerlight en av de mest säljande i min webbutik. Jag undrar om ni som gillar den känner precis som jag. Om ni också har sommarminnen som känns i hela kroppen. Om det är något härligt som slår an i er när ni tittar på motivet? Jag hoppas det. För då har jag ju lyckats.

Nu kan man beställa poster Summerlight i ett jättestort format, 140x100 cm. Tänk, det skulle vara fint. Kika här >>>

 Summerlight poster

Rallarroser i Tänndalen.

Kariknallarna en sommar
Fortsätt läsa

Hösteld

This is me painting with ink. This is an original painting that can be bought in the webshop.

Fortsätt läsa