- Frakt 65 kr - Fraktfritt vid köp över 900 kr inom Sverige - Frakt 65 kr - Fraktfritt vid köp över 900 kr inom Sverige

Köpvillkor

Följande villkor gäller mellan dig som kund och företaget Jenny Wallmark designstudio när du beställer från webbutiken. Konsumentköplagen och Distansavtalslagen gäller. Läs köpvillkoren innan du gör din beställning.

Är du under 18 år behöver du målsmans tillstånd för att handla hos jennywallmark.se. Tänk på att det är ditt ansvar att kontrollera att du skrivit korrekt adress och kontaktuppgifter. Jennywallmark.se reserverar sig för eventuella skrivfel på denna webbplats. I priserna ingår 25% moms. På beställningar från länder utanför EU kommer slutsumman inte inkludera svensk moms. Lokal moms och eventuell tull kan komma att behöva betalas i ditt land vid leveransen. 

Hos jennywallmark.se har du möjlighet att välja att betala via Stripe (betalkort), eller Klarna.

Webbplatsen ägs av Jenny Wallmark designstudio. Bilder, texter eller något annat material från webbplatsen får inte kopieras eller användas utan skriftligt godkännande från oss.

Personuppgiftshantering
De personuppgifter som du lämnar ifrån dig till Jenny Wallmark designstudio hanteras varsamt och behandlas med största respekt. Kontaktuppgifter som vi får in via kontaktformulär på webbplatsen använder vi enbart för att kommunicera med dig. När du genomför ett köp hos oss godkänner du att vi hanterar dina uppgifter för att kunna fullgöra vårt åtagande mot dig som kund. För att du skall kunna genomföra ett köp hos oss behöver vi information om namn, adress och telefonnummer. Dessa uppgifter används endast av Jenny Wallmark designstudio och av pålitliga och erkända samarbetspartners vi anlitar och som är involverade i fullföljandet av din order. Det vill säga betalleverantörer såsom Klarna och Paypal och transportörer som DHL och Postnord.

Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter till tredje part utanför Jenny Wallmark designstudio. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används endast för att fullgöra våra åtaganden mot dig som kund enligt ovan, samt för distribution av nyhetsbrev. Du kan när som helst avsäga dig nyhetsbreven genom en länk i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss.

Vi strävar efter att ständigt förbättra våra processer och våra system för att förbättra hanteringen och säkerheten av dina uppgifter. Du har alltid rätt att få veta vilka av dina personuppgifter vi hanterar, få dem rättade eller borttagna. För att göra det kontaktar du Jenny Wallmark designstudio.

Ångerrätt och retur
Alla prints är beställningsvaror och tillverkas efter din beställning till dig som kund, därför gäller inte ångerrätt för dem. 

För övriga varor gäller 14 dagars öppet köp efter mottagen leverans. Kontakta oss på hej@wallmarkform.se innan du vill returnera en vara. När du fått bekräftelse från oss om returen bör du skicka varan omgående och inom tre dagar. Frakt- och returfrakt betalas av kunden och återbetalas ej. Skicka varan med spårbar frakt. Försvinner varan efter vägen är det ditt ansvar. För att du ska få tillbaka dina pengar kräver vi att varan är oanvänd och i oskadat skick. Den ska också ligga i sin originalförpackning. 

Frakt & leverans
Frakten kostar 65 kr inom Sverige, 175 kr till EU och resten av världen 250 kr. Gör du en beställning över 900 kr är frakten gratis. Din beställning får ett spårningsnummer och levereras med hjälp av Postnord eller DHL. Varor postas inom 1-5 vardagar. Postgången inom Sverige tar oftast 1-2 dagar. När beställningen är för stor för brevlådan blir du aviserad via mail, sms eller brev att din beställning kan hämtas på närmaste postombud. Paketet ligger endast kvar hos utlämningsstället under 14 dagar från ankomstdatum, inom vilken tid du måste hämta ut paketet om det inte ska skickas tillbaka till oss. Vi ansvarar inte för och ersätter inte ej uthämtade paket. 

Reklamation & transportskador
Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen till speditören. Är din vara trasig, något saknas eller något annat är fel, när du har öppnat paketet, ska du kontakta oss på jenny@jennywallmark.se omgående när skadan/felet upptäckts.

Prints
Alla prints trycks på ett åldersbeständigt, naturvitt premiumpapper med sidenmatt yta och av mycket hög kvalitet. Tänk på att färgåtergivningen kan variera mellan bildskärmar. Därför kan ditt print upplevas ha en lite annorlunda färg en den du ser på skärmen. Alla prints skickas utan ram. Ett undantag är inramade originalmålningar. Då anges det också i produktinformationen.