- Frakt 65 kr - Fraktfritt vid köp över 900 kr inom Sverige - Frakt 65 kr - Fraktfritt vid köp över 900 kr inom Sverige

Om Jenny

 

För mig har form, färg och bilder fått en stor plats i livet sedan barnsben. Jag minns att till favoritlekarna hörde att göra tecknade bilder till egna berättelser och handgjorda dagstidningar med både textinnehåll och illustrerade annonser.

Idag arbetar jag heltid som frilansande illustratör och formgivare med kunder i Sverige, Europa och Japan. Vägen dit har inte varit helt rak. Bakom mig har jag utbildning och arbete inom grafisk design, kommunikation och ekonomi. Efter andra föräldraledigheten tog jag beslutet att följa drömmen – att få arbeta med formgivning och illustration på frilansbasis.

Idag består mitt arbete av fyra huvudområden: Illustration, mönsterformgivning, grafisk form och målning. Mitt uttryckssätt är okomplicerat, färgrikt och tilltalar lika ofta barn som vuxna.

Design by Jenny Wallmark

Jag har dessutom min egen produktkollektion av främst tryckta posters och målad konst. Alla illustrationer, mönster och målad konst är gjorda av mig. Jag printar dessutom alla posters själv. Mina produkter säljs i den egna webbshoppen och hos återförsäljare i Sverige och andra länder i Europa.
- Jag vill avbilda världen på mitt sätt, på hur jag ser och upplever den. Jag är oerhört glad och uppskattar att mina kunder köper min design. Jag drivs av en inre passion för att uttrycka världen som jag ser det genom färgkombinationer, mönster och strukturer. I en orolig värld blir det betydelsefullt med en vacker, fin och behaglig miljö runt omkring oss. För mig är det viktigt och jag tror det är viktigt för mina kunder.

Kreativt nätverk

Jag samarbetar med duktiga kreatörer i ett stort nätverk inom formgivning, design, foto, inredning, marknadsföring och försäljning. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Kunder och uppdragsgivare

Designtorget, Tidningen Vi, Svenska kyrkan, Coompanion, Sveriges konsumenter, Länsstyrelsen, Moderna museet, Jamtli, LOFT Japan, Isetan Japan, Miyoshi Seisakusho, Diakonia, Sundsvalls kommun, Nynäshamns kommun, Kulturverkstan, DEA, Skopet personaltidning, Heja Sundsvall, Human empire, Confident living, Rummet Sundsvall, Nordic Design Collective och många fler.