- Frakt 65 kr - Fraktfritt vid köp över 900 kr inom Sverige - Frakt 65 kr - Fraktfritt vid köp över 900 kr inom Sverige

Hur långt känns 100 dagar?

Hur långt känns 100 dagar?

I går började jag en utmaning på Instagram som heter The 100 days project. Det innebär att man väljer ett valfritt projekt man vill göra varje dag i 100 dagar. Mitt fokus kommer att vara att skapa en illustration eller mönster varje dag. 

Ärligt talat är uppmärksamheten det viktigaste skälet att vara med. Som illustratör och formgivare så vill man att det man skapar syns och uppmärksammas! Jag vill att andra ska uppskatta mina bilder och mönster. Så min förhoppning är att få fler följare och i längden fler uppdrag såklart 😀

Jag har genom åren allra mest ritat och skapat digitalt när jag ritar illustrationer och mönster för uppdragsgivare. Eftersom jag längtar efter att arbeta mer utan dator och Ipad tänker jag under utmaningen använda tusch, akvarell, gouache, akryl och markers. Jag har valt att använda två mindre böcker i storleken 22x15 cm med papperet Fabriano som totalt blir 100 blanka sidor att rita på. Jag är nyfiken på att testa nytt och ser vad det blir.

Japp. Det är ett stort åtagande att lova sig själv och andra att prestera varje dag i 100 dagar. Det är många dagar. Ibland är man trött, har en dålig dag, är sjuk och kanske bortrest eller... något helt annat. Men att planera och träna sin disciplin för att prestera är vad som lockar och känns roligt. 

Jag är glad över att jag samlat många idéer och skisser innan så att jag har att välja mellan varje dag. Då blir det lättare att begränsa tiden jag lägger ner på projektet. För trots allt så ska det vanliga arbetet hinnas med varje dag också! Jag tänker vara snäll med mig själv och inse att det kommer att bli högt och lågt i det jag skapar. Ibland en enkel illustration och ibland lite mer avancerad, i mån av tid och engagemang. Svaret på frågan hur långt känns 100 dagar blir att det beror på... Om jag tycker att utmaningen ger mig mycket i form av inspiration, motivation och uppskattning då kommer det att gå fort 😅 

Är du intresserad att följa mig i utmaningen så hittar du mig på instagram här >>> Vill du se mer av alla som deltar i utmaningen, eller kanske själv vara med? Kolla in taggen #the100dayproject på Instagram.

pattern by jenny wallmark

Första dagen av 100 blev ett litet mönster målad med gouache. 

illustration by jenny wallmark

 

Lämna en kommentar