Köpvillkor & information

KÖPVILLKOR & INFORMATION

Vi följer Konsumentköplagens, Distansavtalslagen och Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Läs köpvillkoren innan du gör din beställning.

Personuppgifter
Är du under 18 år behöver du målsmans tillstånd för att handla hos jennywallmark.se. Tänk på att det är ditt ansvar att kontrollera att du matat in korrekt adress och kontaktuppgifter.

Vi lagrar dina uppgifter i ett kundregister när du beställer av oss. Ingen information om dig lämnas till andra företag eller någon obehörig.

Ångerrätt
Alla prints är beställningsvaror och tillverkas efter din beställning till dig som kund, därför gäller inte ångerrätt för dem. Korrektur skickas inte (jo, på Årstidstavlorna!), så se till att alla lämnade uppgifter är korrekta.

 

 

 

För övriga varor gäller 14 dagars öppet köp efter mottagen leverans. För att du ska få tillbaka dina pengar kräver vi att varan är oanvänd och i oskadat skick. Den ska också ligga i sin originalförpackning tillsammans med följesedeln. Returfrakten betalas av kunden och återbetalas ej. Kontakta oss på hej@wallmarkform.se innan du vill returnera en vara.

Reklamation & transportskador
Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen till speditören. Är din vara trasig, något saknas eller något annat är fel, när du har öppnat paketet, ska du kontakta oss på hej@wallmarkform.se inom 7 dagar efter leverans.

Prints
Alla prints trycks på ett papper som heter Munken polar 200 g. Tänk på att färgåtergivningen kan variera mellan bildskärmar. För exakt färgåtergivning krävs en kalibrerad skärm. Därför kan ditt print upplevas ha en lite annorlunda färg en den du ser på skärmen.

 

 

Powered by ConvertKit