Fri frakt över 800 kr.

Köpvillkor & information

KÖPVILLKOR & INFORMATION

Vi följer Konsumentköplagens, Distansavtalslagen och Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Läs köpvillkoren innan du gör din beställning.

Är du under 18 år behöver du målsmans tillstånd för att handla hos jennywallmark.se. Tänk på att det är ditt ansvar att kontrollera att du matat in korrekt adress och kontaktuppgifter.

Personuppgiftshantering
De personuppgifter som du lämnar ifrån dig till Jenny Wallmark designstudio hanteras varsamt och behandlas med största respekt. Kontaktuppgifter som vi får in via kontaktformulär på webbplatsen använder vi enbart för att kommunicera med dig. När du genomför ett köp hos oss godkänner du att vi hanterar dina uppgifter för att kunna fullgöra vårt åtagande mot dig som kund. För att du skall kunna genomföra ett köp hos oss behöver vi information om namn, adress och telefonnummer. Dessa uppgifter används endast av Jenny Wallmark designstudio och av pålitliga och erkända samarbetspartners vi anlitar och som är involverade i fullföljandet av din order. Det vill säga betalleverantörer såsom Klarna och Paypal och transportörer som DHL och Postnord.

Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter till tredje part utanför Jenny Wallmark designstudio. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används endast för att fullgöra våra åtaganden mot dig som kund enligt ovan, samt för distribution av nyhetsbrev. Nyhetsbrev skickas endast till dig om du själv anmält en prenumeration och du kan när som helst avsluta den genom en länk i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss.

Vi strävar efter att ständigt förbättra våra processer och våra system för att förbättra hanteringen och säkerheten av dina uppgifter. Du har alltid rätt att få veta vilka av dina personuppgifter vi hanterar, få dem rättade eller borttagna. För att göra det kontaktar du Jenny Wallmark designstudio.

Ångerrätt
Alla prints är beställningsvaror och tillverkas efter din beställning till dig som kund, därför gäller inte ångerrätt för dem. Korrektur skickas inte (jo, på Årstidstavlorna!), så se till att alla lämnade uppgifter är korrekta.

För övriga varor gäller 14 dagars öppet köp efter mottagen leverans. För att du ska få tillbaka dina pengar kräver vi att varan är oanvänd och i oskadat skick. Den ska också ligga i sin originalförpackning tillsammans med följesedeln. Returfrakten betalas av kunden och återbetalas ej. Kontakta oss på hej@wallmarkform.se innan du vill returnera en vara.

Reklamation & transportskador
Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen till speditören. Är din vara trasig, något saknas eller något annat är fel, när du har öppnat paketet, ska du kontakta oss på hej@wallmarkform.se inom 7 dagar efter leverans.

Prints
Alla prints trycks på ett papper som heter Munken polar 200 g. Tänk på att färgåtergivningen kan variera mellan bildskärmar. För exakt färgåtergivning krävs en kalibrerad skärm. Därför kan ditt print upplevas ha en lite annorlunda färg en den du ser på skärmen.