Köpa mönster

KÖPA MÖNSTER

Jag gör mönster till alla möjliga användningsområden. Tidigare exempel är paraplyer, vattenflaskor, gardintyg, porslin, chokladaskar, tygväskor med mera. Mönstren är framtagna i Adobe Illustrator och levereras alltid vektoriserade.

Om ni vill köpa ett mönster för att använda till exempelvis en produkt kan ni välja att köpa en licens som ger er rätten att använda mönstret som ni behöver. Eller så kan ni ge mig i uppdrag att rita ett mönster såsom ni vill att det ska se ut. Det finns också en möjlighet att köpa den exklusiva rätten till ett mönster.

Vilka är ni?
Stora internationella varumärken eller små entreprenörer som lanserar sin första produkt. Både stora och små företag är välkomna!

Att köpa ett färdigt mönster
Om du hittar ett mönster som jag redan har gjort kan du köpa rätten (dvs licensen) att använda det som du tänkt. Det innebär att du betalar en fast summa vilket innebär att du tillåts använda mönstret på exempelvis dina produkter. Licensen är alltid specificerad i ett avtal som båda parter signerar.

Om du är intresserad av att se alla mina mönster i min mönsterkatalog, maila mig på hej@wallmarkform.se.

Vilka är fördelarna med att köpa ett färdigt mönster?

  • Mönstret är redan färdigt att använda och kan levereras till er direkt efter upprättat och signerat avtal.
  • Ett färdig mönster är dessutom billigare än om ni ber mig rita ett mönster skräddarsytt för er. Licenser till mönster finns från 3000 kr exklusive moms.

Att köpa skräddarsytt mönster
Det innebär att ni ger mig i uppdrag att rita ett nytt mönster, som bara ni kan använda.

Vilka är fördelarna med ett skräddarsytt mönster?

  • Ert mönster blir unikt.
  • Ni har möjlighet att påverka processen när mönstret skapas.

Om ni vill köpa ett mönster eller ge mig i uppdrag att skapa ett unikt mönster till er, kontakta mig på hej@wallmarkform.se.