Fri frakt över 800 kr.

Hur får du allt att fungera?

Hur får du allt att fungera?
10 december, 2018 Jenny Wallmark

Julklappar, städning, baka pepparkakor, klä julgranen, ta fram adventsprydnader, gå på gymnastikavslutningar och dansuppvisningar. Mitt i det ska man känna någon slags julefrid. Hur får du det att fungera för dig? För min del kan jag inte vara utan kalendrar. Både telefonen och datorn säger ilsket till mig med en signal att något brådskar. Men det allra trevligaste som jag nog aldrig kommer att sluta med, är att skriva att göra listor i anteckningsböcker.

Jag har alltid haft en grej för anteckningsböcker och fina pennor. Är du också en av oss? Det är något speciellt med att pennan möter papperet. Att skriva ner vad man har på hjärtat. Jag har samma känsla med färger och fina akvarellpapper. Det är inte samma sak att få digitala påminnelser via telefon, Ipads och dator som att läsa sina anteckningar.

Det är också trevligt när man kan bocka av saker man gjort på en dagsplanering eller komihåglista. Tror att det har något att göra med att känna sig duktig. Krysset blir en uppmuntran till sig själv. Kan också vara positivt att bläddra tillbaka och se vad man gjort sista veckan eller månaden.

När jag hittade Bullet journal blev jag lycklig. Äntligen ett organiserat sätt att planera sina månader, veckor och dagar med endast en penna och en anteckningsbok. Dessutom kombinerat med allt annat man skriver ner varje dag. Exempelvis idéer, inköp, julklappar, dagbok och recept. Och att dessutom hitta rätt på sina anteckningar igen när man behöver dem, på ett och samma ställe. Det är fantastiskt. Är du intresserad, läs mer om den tekniken här.

Du behöver inte köpa en dyr Bullet journal, utan du kan använda vilken anteckningsbok som helst, till exempel en av de i min webbutik med mina mönster på. Just nu kostar de endast 65 kr styck! Klicka här för att se dem i butiken.

Här nedan ser du anteckningsboken med mönstret Klöver.

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*