Fri frakt över 800 kr.

Björkskog – the story

Björkskog – the story
12 februari, 2018 Jenny Wallmark

Björkskog är ett av mina äldsta motiv och bland de mest populära. När jag ritade motivet till Björkskog var min tanke att göra en poster till min mamma. Hon önskade sig en somrig tavla i sitt vardagsrum. När jag hör ordet somrigt går mina tankar till björkar, grönska, skogen, vackert solljus och liljekonvaljer. Jag funderade ett bra tag på hur den skulle se ut. När jag har en bild eller ett mönster som jag vet att jag vill göra, då går jag och funderar på det då och då. Den finns i mitt medvetande när jag gör allt annat som exempelvis jobbar, tränar, diskar eller sover.

En kväll när jag låg i min säng och skulle sova. Då kom en bild till mig. Ni vet, när man är precis i gränslandet mellan vakenhet och sömn, då kom jag på hur motivet skulle se ut. Som tur är, har jag alltid papper och penna på sängbordet bredvid sängen. Jag satte mig upp och ritade ner motivet i hörnet på ett papper med en knagglig blyertspenna. När jag funderat på ett kreativt problem ett tag och bilden kommer så tydligt, de är så roligt att skapa då. Absolut bästa processen. Den kreativa processen är inte så enkel och tydlig alla gånger men det kan jag berätta om i ett annat inlägg.

Just nu kan du beställa postern Björkskog, i flera storlekar, till kampanjpris i webbutiken: www.jennywallmark/pa-kampanj

ANMÄL DIG TILL DET KREATIVA NYHETSBREVET

Om du vill läsa mer om mitt arbete som designer och illustratör, anmäl dig till det Kreativa nyhetsbrevet. Du får tillgång till tips och trix, inspiration, bakom scenen på mässor och jobb. Häng på!

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*