Workshop den 2 mars i Sundsvall

Workshop den 2 mars i Sundsvall
23 februari, 2017 jewall
workshop_jennywallmark-web

Workshop den 2 mars på Kreativet i Sundsvall

Den 2 mars arrangerar jag en workshop i Sundsvall på ett härligt frilanskontor som heter Kreativet. Det är en mysig arbetsplats med härliga människor där jag arbetar några dagar i veckan. Övriga dagar arbetar jag i studion.

Under workshopen kommer vi att jobba med akvarellmålning, klippa, klistra, rita, skissa och slutligen rama in det vi skapat. Om du anmäler dig får du under 2,5 roliga timmar få vara kreativ ha kul och skapa med händerna. Jag kommer att visa och lära ut tekniker som gör att du inte kommer att misslyckas, oavsett vilken erfarenhet du har sedan tidigare av att måla.

När du lämnar workshopen med ditt inramade verk, kommer du att känna dig glad, nöjd och full av ny energi! Läs mer om workshopen här Workshop i Sundsvall

Allt material ingår plus lättare tilltugg och dryck/vin.

När: 2 mars, kl 18-20.30
Plats: Kreativet, Kolvägen 10, se mer Kreativet på Facebook
Pris: 595 kr/person

Anmäl dig här jennywallmark.se/kontakt, maila mig på hej@wallmarkform.se eller genom att sms:a mig på 070-6667630.


OBS! För att vara säker på din plats ska din betalning ha kommit till mig innan den 1 mars.

 


Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*